Sammanslagningen innebär att Decernos satsning på att bygga skräddarsydda lösningar med helhetsansvar även erbjuds kunderna i Göteborgsregionen. Det nya Decerno får cirka 80 medarbetare och stödjer alla faser i ett IT-projekt; från förstudie och utveckling till förvaltning och support.

Decernos satsning i västra Sverige får en smakstart tack vare nyligen tecknade avtal med både Göteborgs stad och Västra Götalandsregionen.

– Sammanslagningen med Moguls Göteborgskontor och Kartena ger oss ytterligare kraft att ta helhetsansvar i våra affärer. Vi får även in värdefull spetskompetens inom områden som SharePoint och Sitecore samt stärker vår position inom GIS, säger Mats Dahl, VD för Decerno.

Företaget arbetar framgångsrikt med kunder inom både offentlig och privat verksamhet. I Stockholm finns kunder som Åklagarmyndigheten, Alfa Laval och Fastighetsbyrån. I Göteborg finns kunder som Volvo, Stena och Hemglass.

Om Decerno

Decerno är ett konsultföretag som utvecklar skräddarsydda system med helhetsansvar. Det ger kunderna ökad effektivitet, unika konkurrensmedel och en enklare vardag. Vi stödjer alla faser från förstudie och utveckling till förvaltning och support. Decerno har kontor i Kista och Göteborg med totalt ca 80 medarbetare. Företaget ingår i börsnoterade Addnode Group som under 2015 omsatte 1,9 miljarder kr.

För mer information se även www.decerno.se.